Безплатен достъп до HBO GO за всички нови клиенти на допълнителния пакет от Теленор

Теленор предлага един месец безплатен достъп до услугата за видео съдържание HBO GO за клиентите, които активират допълнителен пакет Добави HBO GO към абонаментния си план в периода между 1 декември 2017 и 31 януари 2018 г.

Потребителите, които активират допълнителен пакет към своя абонаментен план в промоционалния период, ще имат безплатен достъп до цялото съдържание на услугата. Това включва над 3 200 часа филми и сериали и специалната детска секция, в която има богата селекция заглавия на Disney.

HBO GO може да се ползва през мобилен телефон, таблет, смарт телевизор или компютър. Една регистрация в HBO GO позволява ползване на филмовото приложение на до четири устройства, като не е необходимо потребителите да имат абонамент за HBO при своя доставчик на кабелна или сателитна телевизия, за да ползват услугата.

Предложението е валидно за всички частни и корпоративни клиенти с договор за мобилни услуги на Теленор и с включен мобилен интернет, които закупуват допълнителния пакет Добави HBO GO за първи път. Изключение правят абонаментните планове с HBO GO в пакета си.

За да се възползват от безплатния период на услугата, клиентите трябва да активират Добави HBO GO през мобилното приложение MyTelenor Bulgaria, чрез SMS на номер 1414 с ключова дума HBOGO2, през уеб портала MyTelenor, или на http://turbo.lp.telenor.bg/ в посочения период.

Клиентите, активирали допълнителен пакет Добави HBO GO по време на промоцията, могат да продължат да ползват услугата на цена от 6,99 лв. на месец, след изтичане на промоционалния период. Ден преди края на промоционалния период, Теленор ще ги информира чрез SMS. Прекъсването на абонамента за но по всяко време и без неустойки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *