Телерик Академия стартира професионална програма с Java и Android

Телерик Академия обяви прием за професионалната програма Telerik Academy Alpha. Обучението стартира на 28 май и ще акцентира едновременно върху технологиите Java и Android.

Кандидатстването в програмата е отворено до 27 април, като ранната регистрация е до 20 април. Желаещите е необходимо да подадат CV на сайта на Телерик Академия, след което да се явят на входен изпит по основи на програмирането с Java и да преминат през допълнителен когнитивен тест. Не се изискват задълбочени предварителни знания, нито предишен опит в областта на програмирането. Подготвителни материали за приемния изпит могат да бъдат намерени на сайта на Академията.

В рамките на шест месеца участниците изграждат практически опит и знания, отговарящи на нуждите на бизнеса, като работят по проекти и в условия, близки до реалната работна среда. Те преминават задълбочени технологични курсове както и трейнинги за развитие на личностните и комуникационни умения с продължителност 440 часа.

След завършване на програмата курсистите ще могат да стартират кариерата си при един от 30-те партньори на Телерик Академия, без да заплащат своето обучение, или в друга технологична компания и самостоятелно да покрият таксата за получената подготовка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *