Наближава третият Beyond Hackathon

Задава се третото регионално състезание за разработване на финансови технологии − Beyond Hackathon. Организаторите от Пощенска банка канят за участие стартъп компании и хора от България, работещи в сферата на финансовите технологии − софтуерни разработчици, графични дизайнери, анализатори на данни и специалисти по бизнес развитие и маркетинг. Инициативата ще се състои в Центъра за иновации на Юробанк в Атина от 22 до 24 юни 2018 г.

До 20 регионални отбора ще получат билети за събитието тази година и възможност да се състезават за 2 парични награди, съответно в размер на 7 000 и 3 000 евро. Освен това, в зависимост от оценката на журито и определените условия, победителите ще могат да станат част от програмата на Startupbootcamp Fintech Лондон и да доразработят продукта си съвместно с Юробанк.

По време на тридневното събитие участниците от региона ще имат възможност да получат съвети от експерти в сферата на бизнеса, дизайна, технологиите и комуникациите и да представят своята идея на жури от предприемачи, инвеститори и топ мениджъри на Юробанк, които ще определят победителите. Примерни области, в които могат да бъдат предложени иновативните решения, са привличането на клиенти, лоялност и ангажиране на потребителите, помощ за бизнеса на малките и средни предприятия, дигитализация и трансформиране на банкирането спрямо интернет и блокчейн технологиите.

Досега в регионалното състезание са кандидатствали за участие над 320 предприемачи от Гърция, България, Румъния, Сърбия и Великобритания от общо 52 отбора. В първото издание на състезанието екипът на Imperia Mobile от България се класира на трето място сред най-добрите отбори.

Регистрацията вече е отворена. Всички желаещи могат да се запишат за участие в Beyond Hackathon на https://www.beyondhackathon.com/en.