iPhone XR е с LCD дисплей и доста висока цена

Очаквано, Apple представи нов iPhone с LCD дисплей. За съжаление това обаче не е достъпното устройство, за което се надяваха мнозина. iPhone XR ще струва цели 849 Евро за базовия вариант с 64GB вградена памет за съхранение.

Смартфонът има алуминиева рамка с извити ъгли и стъклен гръб, позволяващ безжично зареждане. Той ще се предлага в бял, черен, син, жълт, корал и черве цвят. Налична е водоустойчивост с рейтинг IP67.

Liquid Retina дисплеят е с диагонал 6.1“ и според Apple, дава най-точните цветове с поддръжка на широка цветова гама и True Tone.

Подобно на моделите от серия Xs, смартфонът използва A12 Bionic чипсет, с който вече ви запознахме. Тъй като липсва четец на пръстови отпечатъци, отключването може да стане чрез Face ID системата за лицево разпознаване.

iPhone XR включва 12MP основна камера с бленда f/1.8 и широкоъгълна леща. В това направление, моделът предлага по-бърз автофокус, подобрение при ниска околна осветеност, подобрения в ISP, Neural Engine и софтуерни алгоритми. Сред функционалностите тук са Smart HDR и Depth Control.

Тук също има опция за работа с две SIM карти едната, от които е вградена eSIM.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.