Garitage Park се заформя като нов технологичен хъб в София

Два месеца преди откриването на Фаза 1 на многофункционалния комплекс Garitage Park, първите две офис сгради са отдадени над 90%, а 130-те жилищни единици, включени в тази фаза и разположени в ниски блокове и редови къщи, са напълно реализирани.

В началото на годината VMware нае повече от 20 000 м2 в офис площи в комплекса, като усвояването им ще започне през средата на 2019 г. Обявената наемна площ все още е най-голямата офисна сделка, сключвана на българския пазар.

Сред новите наематели са още компании като Milestone Systems, Euroccor и Atos Bulgaria Competency Centre, част от световния лидер в дигиталната трансформация Atos. Наред с офисните площи, напредва реализацията на търговските площи в комплекса.

Първата копка на Фаза 2 бе направена през април 2018 г. като заедно с нея ще бъде изградена и спортна зала „София парк“ с капацитет 1 700 зрители. През следващата пролет се планира и откриването на спортния комплекс с площ над 3600 м2, включващ плувен басейн, спортна зала, рехабилитация, СПА услуги и др.

One thought on “Garitage Park се заформя като нов технологичен хъб в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *