Българският стартъп Green Charger u финалът на конкурса PowerUp

Месеците май и юни са може би най-желаните месеци за финализиране на нещо започнато. За родителите с ученици – учебната година завършва, за фенове на футбола – предстоят финалите на местни първенства, Лига Европа и разбира се Шампионска лига. И докато чакаме финалите, във вторник ще има един финал – финалът на конкурса за стартъпи в енергийния сектор PowerUp, организиран от фонда InnoEnergy.

В състезанието участват представители на 24 страни от Централна и Източна Европа, сред които и българският победител Green Charger, за който писахме по-рано. Сега очакваме нашият представител да се представи повече от достойно и скоро да имаме възможност да посещаваме други финали с електромобили, зареждани бързо и удобно чрез платформата Green Charger Network.

Екипът на Today tech има възможност да проследи финала на живо в Краков, затова ще Ви информираме бързо и своевременно за случващото се преди, по време на и след финала. Последвайте ни във facebook, стискайте палци на Green Charger, а ние ще Ви информираме за случващото се във финала на PowerUp!

One thought on “Българският стартъп Green Charger u финалът на конкурса PowerUp

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *