Galaxy Watch Active2 от утре и в България

От утре (13.09) в България започват продажбите на смарт часовника Galaxy Watch Active2 в черeн, сребрист и златист цвят в двата размера 40мм и 44мм. Той ще може да бъде открит в телеком операторите и във всички големи търговски вериги за потребителска електроника, като няма да се предлага LTE вариантът.

Часовникът е наследник на представения преди половин година Galaxy Watch Active и предлага редица подобрения. Моделът идва в два размера – 44мм и 40мм диаметър – и съответно с алуминиева конструкция с флуореластомерна (FKM) каишка и неръждаема стомана с кожена каишка. Те са съвместими с универсалните 20-милиметрови каишки. Налична е нова версия на познатия въртящ се пръстен, който е изцяло дигитален. В софтуерно отношение е налична платформата Tizen с ъпгрейднатия интерфейс One UI. Предлага се възможност за персонализиране лицето на Galaxy Watch Active2 чрез опцията My Style

Galaxy Watch Active2 засича над 39 вида тренировки, като седем от тях се разпознават автоматично – включително бягане, ходене, каране на колело, плуване, гребане, елиптична машина и динамични тренировки. С актуализираното приложение Running Coach, можете да следите скоростта на бягане в реално време. Моделът разполага с подобрен сензор за сърдечен ритъм, а по отношение на анализа на съня са използвани нови алгоритми за по-добри резултати.

Налични са варианти с Bluetooth и LTE (няма да се предлага в България) свързаност, а сред възможностите предоставяни от модела са за разглеждане и взаимодействие със социалните мрежи и други услуги чрез вградените приложенията. Часовникът може да възпроизвежда и видео съдържание. Екранът е Super AMOLED 1.2/1.4“ с покритие Corning Gorilla Glass DX+. Освен това са налични 768MB RAM, 4GB памет за файлове и батерия с капацитет 247mAh/340mAh.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *