Logitech с нови мишка и клавиатура в серията Master – MX Master 3 и MX Keys

Logitech представи две нови устройства в серията Master – мишката MX Master 3 и клавиатурата MX Keys. Проектирана и изработена в Швейцария, MX Master 3 осигурява бързо и прецизно скролиране благодарение на новото скрол колелце MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 позволява безшумно преминаване през хиляди линии за секунди. MX Keys, с технология Perfect Stroke, предоставя най-доброто тактилно, нископрофилно писане на клавиатура Logitech. И двата модела са с цена 219 лв като се очакват през септември.

Logitech MX Master 3

Мишката е с фокус върху скоростта и точността, а дизайнът ѝ е ергономичен, като би трябвало да осигури удобство през целия работен, давайки опора на ръката и китката. Профилите за често използваните софтуерни приложения са готови за работа, а в допълнение получавате опции за персонализация чрез Logitech Options. Мишката включва сензор Darkfield с 4000 DPI, който проследява движенията на всякаква повърхност, включително и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която издържа до 70 дни с пълен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава възможност да я ползвате през целия ден.

Logitech MX Keys

Безжичната клавиатура Logitech MX Keys предлага писане с плавен натиск на клавишите и точна и тактилна реакция. Тя е снабдена с интелигентно осветление, подсветката разпознава ръцете ви и автоматично настройва осветлението на клавиатурата в зависимост от осветеността на стаята. Освен това се изключва, когато не се използва, за да пести енергията в батерията и да не разсейва допълнително. Налична е и опора за длани.

Logitech MX Master 3 и MX Keys са съвместими с Windows, Mac и най-популярните Linux дистрибуции, както и технологията Logitech Flow, което позволява включването и контролиране на до три компютъра с Windows или Mac едновременно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *