Ревю на преносимата батерия Sandberg Powerbank 10000

На много от нас се е случвало да поемем на дълъг път и за да разчитаме на преносими батерии, за да разполагаме с достатъчно енергия за смартфона си или някой портативен аксесоар. На пазара разбира се е налично голямо разнообразие от подобни решения, а днес ще ви запозная с едно такова на датската компания Sandberg – Powerbank 10000.

Моделът е с приятен дизайн и в черен цвят, а горната част на пластмасовата конструкция е с двутоново покритие – релефно и гладко. Тук освен логото на компанията откриваме LED индикатор за нивото на заряда, който е с четири раздела. Портовете за зареждане са разположени отстрани и включват два стандартни USB порта за зареждане на устройства и Micro USB за зареждане на самата батерия. В комплект с продукта идва USB кабел за зареждане.

Основни характеристики:

  • Капацитет: 10000 mAh
  • Тип: Li-polymer
  • Входящо напрежение: 5V/2A
  • Изходящо: 2 x USB-A с общо 5V/2.4A
  • Конектор за зареждане: Micro USB

Powerbank 10000 е солидно решение, което със сигурност ще ви бъде от полза ако имате нужда от такъв тип устройство. Конструкцията изглежда здрава, но повърхността се издрасква след продължителна употреба, което е очаквано при наличието на пластмасово покритие. Размерите на конструкцията са компактни и правят батерията лесно преносима в джоб или чанта.

Налични са два порта за зареждане, което означава, че можете да зареждате едновременно два смартфона или други устройства. Капацитетът от 10 000 mAh е доста често срещан, а при пълен заряд би трябвало да можете да заредите два или три пъти смартфон с капацитет на батерията около 3000 mAh.

Общата изходяща мощност е 12W, а това е малко повече от базовия стандарт за бързо зареждане, който е достъпен в устройствата от среден, а и някои в бюджетния клас – 10W. Определено е удобно да имате два порта за зареждане за случаите, в които искате да помогнете на приятел или просто разполагате с повече „жадни“ за енергия устройства. Нивото на заряда на батерията можете да следите чрез 4-степенния LED индикатор.

Зареждането става чрез Micro USB порта, а продължителността на процеса зависи от свързаното зарядно. За целта можете да използвате компютър или заряден адаптер за смартфон.

Батерията е приятно и гъвкаво решение за зареждане, а цената ѝ е 38 лв. през онлайн магазина на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *