Теленор отбелязва предстоящите празници с изненади в приложението MyTelenor

Всеки ден до края на годината клиентите на Теленор могат да получават празнични изненади от телекома, както и идеи за празнични подаръци с отстъпки през приложението MyTelenor. Сред тях са и продукти и услуги от партньори на компанията, които предлагат детски играчки, потребителска техника, козметика, почистване на дома, услуги за автомобила и др.

Между 2 и 31 декември 2019 г., всеки ден, всички частни и бизнес клиенти на Теленор на абонаментни и предплатени планове с включени мобилни услуги, с изключение на абонатите на план „Интернет по мярка“, могат да кликнат на банера на кампанията в приложението и да разкрият изненадата за деня.

Всеки участник може да вземе изненадата за деня веднъж и да види всички изненади за дните досега, както и от кои партньори са предстоящите изненади. Участниците не могат да вземат изненадите от изминалите дни, нито да разкрият предварително изненадите за следващите дни. Вземането на изненадите не е задължаващо с покупка и участниците могат да изберат дали да ги използват в последствие. Участието в кампанията е възможно през мрежата на Теленор, както и в роуминг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *