Теленор с предложения по случай Св. Валентин

Теленор пуска специални предложения по случай Св. Валентин. В кампанията са включени два избрани модела смартфони в комплект с калъф и протектор, както и смарт аксесоари с до 15% отстъпка. Кампанията продължава между 31 януари и 14 февруари 2020 г., валидна е само през Купи онлайн и е под наслов „За нея и него – и нека е любов от пръв поглед“.

Предложенията за смартфони включват Nokia 4.2 Dual в черен и Pink Sand, като и двете версии са в комплект с калъф и протектор. Цената на модела е 99,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или 4,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Другото предложение за смартфон е Samsung Galaxy A40 в черен цвят и в цвят Coral, като отново и двата модела са с подарък калъф и протектор. Цената на Samsung Galaxy A40 е 209,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или 9,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Сред смарт аксесоарите, които участват в кампанията, са фото принтерите Canon Selphy CP1300, умните часовници Samsung Galaxy Watch Active 2 и Garmin Fenix 6 Pro и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *