Huawei FreeBuds 3 вече са налични и в червен цвят

От началото на февруари на българския пазар Huawei FreeBuds 3 вече се предлагат и в червен цвят. От компанията отбелязват, че те идват специално за месеца на любовта, а с това се присъединяват към вече достъпните цветови опции в бял и черен.

Ревю: Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3 са базирани на първия специализиран чип на компанията за носими устройства – Kirin A1, който захранва и часовникa Watch GT 2. Сред неговите предимства изпъква високата производителност при оптимизиран разход на енергия, което позволява постигането на дълг живот на батерията, както и фактът, че е първият в света Bluetooth 5.1 чипсет.

Безжичните слушалки с open-fit дизайн идват с компактна кръгла кутийка, която може да се зарежда безжично и включва вградена батерия. Слушалките имат функция за интелигентното двупосочно шумопотискане. FreeBuds 3 включват 14мм динамични говорители и комфортен дизайн.

Huawei FreeBuds 3 в трите цвята се предлагат на препоръчителна крайноклиентска цена 349 лева в Технополис, Техномаркет, Zora, А1, Теленор и Виваком.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *