eBay подкрепя търговците с редица мерки

eBay обяви, че отлага заплащането на почти всички такси за търговците на платформата си и временно няма да променя рейтинга на търговците, които са засегнати от пандемията от COVID-19.

По време на пандемията от коронавирус малките и средни предприятия имат спешна нужда от подкрепа, за да продължат да продават по целия свят. Отсега нататък абонатите на eBay Store, които отговарят на определни условия, ще могат да отсрочат плащания на повечето такси за 30 дни.

Освен това eBay ще предпази продавачите от понижаване на рейтинга при събития с късна доставка и анулиране на поръчки от 20 март до 20 юни. Тази инициатива ще помогне на продавачите да минимизират загубите, тъй като рейтингът влияе пряко върху продажбите. Ако обаче ефективността на продавача се подобри през споменатия период, рейтингът ще се движи нагоре, както се очаква.

eBay също ще предостави на предприемачите и възможност да получат безплатен достъп до абонамента за eBay Store. Платформата настоятелно съветва продавачите да превключат магазините си в режим на ваканция и да уведомят за това потенциалните си купувачи. Тази мярка трябва да бъде взета под внимание и да се приложи, ако продавачът в някакъв момент не може да изпълнява поръчки. Продавачите също се съветват да проверят редовно страницата export.ebay.com, за да бъдат в течение относно промените в eBay.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *