Лесен достъп до най-популярните приложения за Huawei P40 с More Apps

В предходния ни материал в секцията посветена на софтуерната платформа в новите смартфони на Huawei ви запознахме с приложението Phone Clone. С него можете да прехвърлите контактите, настройки, снимки, приложения и др. от старото си устройство., което дава опция за лесен старт с новия телефон. Сега преминаваме към друго решение, което значително ще улесни работата ви с избрания от вас модел от серията P40.

Ревю: Huawei P40 lite

Става дума за наличната в магазина AppGallery програма More Apps, в която ще откриете някои от най-популярните приложения за Android, с които най-вероятно вече сте свикнали. Те са разпределени в множество категории като Бизнес, Комуникация, Финанси, Забавления, Лайфстайл и др.

В зависимост от избраното приложение, получавате различни опции за това как можете да го инсталирате или да използвате услугата. Тук са включени само проверени източници, така че да не се притеснявате за сигурността на устройството си. Ако програмата е налична в AppGallery ще виждате тази опция на първо място, след това може да видите избор от APKPure или директно от сайта на разработчика на приложението.

При липса на съвместимо приложение получавате пряка връзка до Уеб версията на съответната услуга. За някои от програмите ще получите и препоръка за налично алтернативно решение от Huawei, където такова е налично.

Huawei P40 Pro – първи впечатления

Днес ще погледнем отблизо две от популярните секции за приложения за забавления и достъп до социалните мрежи. Във втората секция ще откриете WhatsApp, TikTok, Instagram, Viber, Twitter, Messenger, Snapchat, Facebook и Telegram. При тях виждаме разнообразни опции като някои от приложенията са налични в AppGallery, други в APKPure или различен магазин, а някои можете да изтеглите директно от сайта на разработчика.

Секцията за забавления също включва най-популярните услуги, а именно HBO GO, Netflix и няколко други. Платформата на HBO е достъпна през приложението, което можете да изтеглите от APKPure и то работи безпроблемно, въпреки че при пускане можете да видите известие, че липсват Play Services. Netflix също работи без проблеми, но вижте забележката и инсталирайте конкретната версия.

Очаквайте още материали посветени на AppGallery и новите смартфони на Huawei! Междувременно ако имате нужда от помощ, не се колебайте да питате, а можете да посетите и специалния форум създаден от компанията.

5 thoughts on “Лесен достъп до най-популярните приложения за Huawei P40 с More Apps

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *