Стартират продажбите у нас на новия сгъваем смартфон на Huawei – Mate Xs

От 21 април започват продажбите у нас на новия смартфон със сгъваем екран Huawei Mate Xs. Моделът е с цена 4999 лв. и може да бъде закупен от A1, Теленор, Технополис и Техномаркет. С него идва VIP пакет за следпродажбено обслужване, включващ директен контакт с експерти на Huawei за бърз старт на работата с устройството. Освен това е наличен и директен контакт с представител на компанията относно гаранционни и извънгаранционни услуги.

Включва се още услугата „От врата до врата“, която покрива безплатен куриер в двете посоки, ако се наложи устройството да бъде изпратено в сервиз, две безплатни подмени на предпазно фолио на екрана и специалното отношение при посещение на място в Центъра за обслужване на клиенти. Налични са и 50GB безплатно пространство в Huawei Cloud за период от 12 месеца.

В сгънато състояние HUAWEI Mate Xs е мощен смартфон с два екрана, съответно с диагонали 6.6 инча и 6.38 инча. При разгъване той се превръща в 8-инчов таблет. Пантата Falcon Wing включва над 100 взаимосвързани части, които позволяват гладкото преминаване между двата режима. За Mate Xs са използвани нови материали, сред които течна сплав с циркониева основа, което прави цялата система на прегъване на 180 градуса много по-издръжлива.

Гъвкавият дисплей също идва с иновативна двуслойна полимерна структура. Материалът позволява на дисплея да пресъздава изображения с високо качество, наситеност на цветовете и яркост като същевременно запазва високата степен на издръжливост. Huawei Mate Xs включва още специална охлаждаща система Flying Fin, базирана на графен с микроскопични наноканали.

Mate Xs e оборудван със SuperSensing Leica Quad Camera, включваща 40 MP основна (широкоъгълна, f/1.8), 16 MP ултраширокоъгълна (f/2.2), 8 MP телефото (f/2.4, OIS) и 3D Depth Sensing камера. Телефонът работи с най-новата операционна система EMUI 10.0.1, изградена на базата на отворена Android платформа, която идва с повишено ниво на сигурност и поддръжка на функцията Multi-screen Collaboration.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *