iPhone с добавена стойност от Теленор

Ако сте сред феновете на смартфоните на Apple и е дошло време да замените стария си модел с нов, най-вероятно вече сте се спрели на конкретно устройство. Независимо дали става дума за новия и по-достъпен iPhone SE 2020 или за някое от попълненията в серия iPhone 11, можете да откриете всички актуални предложения на компанията от Купертино в Теленор. Телекомът е сред официалните партньори на Apple, като предлага добри условия при покупка в брой или на изплащане с абонаментен план.

Към това обаче Теленор предлага и някои допълнителни причини, които могат да ви накарат да вземете новия си iPhone именно от там. На първо място това е услугата Върни и вземи, която позволява да върнете стар смартфон, срещу който получавате ваучер за отстъпка при покупка на нов. Освен това телекомът предлага застраховката Смартфон протект за устройствата, която е полезна, тъй като едва ли искате да се сбогувате с новия си iPhone заради изпускане или кражба. Не на последно място, Теленор разполага и със собствен сервизен център, на който можете да разчитате за евентуален бъдещ ремонт и който се грижи, както за гаранционното обслужване, така и ремонтите, покрити от застраховката.

Върни и вземи – в полза за теб и за Земята

Ако вече сте решили да се възползвате от някоя от офертите на телекома и имате стар телефон, независимо дали е от Apple или друг производител, задължително обърнете внимание на “Върни и вземи”. Какво представлява тя? Както подсказва името, чрез нея можете да върнете стария си телефон и да получите ваучер за неговата остатъчна стойност, който да използвате при покупка на нов iPhone.

Тук можете да откриете подробности за програмата, а тук е налична информация за цените на повече от 5000 модела устройства, които могат да бъдат изкупени. Един интересен пример е ако решите да смените стария си iPhone 8 с новия iPhone SE 2020. При връщане на старото устройство можете да вземете ваучер за до 296 лв., което ще свали доста от цената на новия модел, който се предлага за 879.99 лв. при плащане в брой и избор на абонаментния план Тотал+ 25.99.

В случая помагате и в борбата срещу замърсяването с електронни отпадъци, което се превръща във все по-сериозен проблем за планетата. Теленор работи с партньори в сферата на рециклирането и частите на старите телефони ще бъдат използвани оптимално, за да останат в употреба, вместо да бъдат изхвърлени.

А защо не и застраховка

След като вече сте върнали стария си телефон и сте избрали да закупите нов такъв от Теленор, можете да се възползвате от опцията за застраховка, която предлага телекомът. Тя е под името Смартфон протект и се предлага в два варианта. Стандартният покрива случайна повреда, включително счупване на екрана или намокряне, както и повреда причинена умишлено от друг човек. Смартфон протект + покрива освен включените в стандартния вариант повреди и кражба на устройството. Цените на двата пакета варират според стойността на избрания телефон, който искате да застраховате.

Сервизът на Теленор

Едно от предимствата на Теленор е, че телекомът е единственият в България със собствен сервизен център, в който могат да бъдат ремонтирани над 800 модела устройства. Още повече, той е сертифициран от най-големите производители на смартфони, включително и от Apple, като работи само с оригинални части. Служителите в сервиза са висококвалифицирани специалисти с инженерно образование.

Процесът за ремонт е улеснен максимално, като можете да оставите устройство за ремонт във филиал на търговската мрежа. След това то бива изпратено към сервиза, където повредата трябва да бъде отстранена за периода от 3 до 4 дни. Междувременно ако използвате абонаментен план получават заместващо устройство, което може да е по ваш избор, но от същия ценови клас.

През целия процес ще бъдете уведомявани за развитието на своя случай и това в какъв етап от ремонта е устройството ви. След първоначалния му преглед, от сервиза дават и информация за типа повреда, колко време ще отнеме ремонтът, както и колко ще струва и дали се покрива от застраховката. С всичко това Теленор дава спокойствието, че всичко около смартфона, от покупката, през ползването му, до подмяната му с нов, се случва лесно, удобно и с грижа за околната среда и нужната доза спокойствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *