До 200 лв. бонус за смартфон Huawei с „Върни и вземи“ от Теленор

Теленор предлага до 200 лв. бонус към изкупната цена на стари смартфони, върнати по условията на услугата „Върни и вземи“, при покупка на избрани смартфони Huawei.

При покупка или взимане на лизинг на комплект смартфон Huawei P40 Pro с умен часовник Huawei Watch GT 2, клиентите ще получат 200 лв. бонус към изкупната цена на смартфон, който върнат по условията на услугата „Върни и вземи“. Ако клиент върне смартфон по условията на „Върни и вземи“ и предпочете Huawei P40 Lite, ще получи 100 лв. бонус към цената на старото устройство.

Предложението е валидно само за частни клиенти, които закупят или вземат на лизинг някой от посочените модели и сключат договор за мобилни услуги с абонаментни планове за мобилни услуги с месечна такса над 25,99 лв.

Услугата „Върни и вземи“ е част от усилията на Теленор за отговорно отношение към природата и справяне с отпадъците. Чрез нея клиентите на оператора получават възможност да върнат старите си устройства и да получат ваучер за отстъпка при покупка на продукти от Теленор. Компанията работи с партньори в сферата на рециклирането, които гарантират, че всяка част от старите устройства се използва оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *