Huawei с ново решение за интелигентна офис среда – IdeaHub

Huawei пусна на пазара новия си продукт за интелигентна съвместна работа IdeaHub в Централна и Източна Европа и скандинавските страни. Устройството може да се определи като смарт офис екосистема, която може да подобри ефективността на фирмите, особено работата от разстояние по време на социалната дистанция. От 12 октомври клиенти от 27 държави могат да поръчат IdeaHub като продуктовата серия включва моделите IdeaHub S и IdeaHub Pro. Основната разлика е в наличието на 4K камера в Pro варианта.

Сред функционалностите на платформата са за многоекранна колаборация между подвижни и персонални компютри, интерактивна дъска, интелигентно писане на ръка, дистанционна работа и видеоконферентни връзки. Ideahub поддържа популярни услуги и платформи за видеоконферентни връзки и позволява осъществяването на срещи с 1080p HD и 4K споделяне на съдържание.

Хардуерното устройство има тънка стойка и комбинация от множество кабели в един единствен външен захранващ кабел. IdeaHub се предлага с AI функции, като виртуален звуков заглушител, който блокира ненужния шум. В същото време AutoFrame автоматично регулира ъгъла на камерата в зависимост от конферентната зала и броя на участниците. Използвайки 12 микрофона и 4K камера, IdeaHub може автоматично да локализира гласа на говорителя в радиус от 8 метра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *