VIVACOM дава безплатен мобилен интернет на своите клиенти и увеличава скоростта на оптичния

Във връзка с наложените допълнителни мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19, от днес VIVACOM ще осигури на потребителите си редица безплатни услуги. Всички клиенти на мобилни услуги могат да си активират еднократно безплатно допълнителни 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, с които да улеснят процеса на дистанционна работа и обучение. Мегабайтите вече са достъпни през приложението MyVIVACOM за клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги на телекома.

Всеки уикенд през декември, VIVACOM ще подарява на клиентите на мобилни услуги и допълнителен пакет от 2 000 МВ на максимална скорост. Допълнителните мегабайти са валидни за използване всяка събота и неделя, като е необходимо да се заявят в мобилното приложение MyVIVACOM. Първият уикенд пакет може да бъде заявен още този петък – 04.12.2020 г.

В настоящата ситуация на повече прекарано време вкъщи и необходимост от ограничаване на социалните контакти, VIVACOM увеличава скоростта на оптичния си интернет до 500 Mbps за всичките си клиенти на VIVACOM FiberNet.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *