Софтуерът TouchMenu вече и за хотели

Българската платформа за дигитализация на заведенията TouchMenu навлезе и в хотелиерския бранш у нас. Софтуерът предлага редица възможности за управление на отношенията с гостите на хотелите. Припомняме, че платформата стартира като дигитално меню за заведения, която позволява на клиентите да си поръчват през телефона, както и да откриват подходящо заведение в близост до тях.

Тя позволява на хотелите да общуват по-лесно с клиентите си и да предлагат през него различни услуги. Поддържат се разплащания с кредитни карти, като те се пренасочват директно по сметката на съответния хотел или ресторант, а TouchMenu не е посредник при транзакциите. Добавена е и опция при поръчка клиентът да избере сумата да се добави към сметката на стаята, наета от него. В близко бъдеще в приложението ще заработи и функционалност за запазване на часове.

Предлага се и зимен пакет. Той позволява на хотелите в зимните ни курорти, които започнат да използват TouchMenu до края на април, да го ползват безплатно за един месец. Основателят на TouchMenu споделя, че платформата може да бъде внедрена и да заработи в нов обект буквално за два работни дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *