Ai Life за iOS улеснява работата с новите слушалки на Huawei

Носимите устройства на Huawei се радват на сериозна популярност, а сред тях са и актуалните модели слушалки FreeBuds Pro и FreeBuds Studio. Вече имахме възможност да ги изпробваме и да се убедим в техните възможности. За свързване и управление на редица настройки разбира се използвахме приложението Ai Life на Huawei.

С него свързването към телефона е лесно и бързо, а освен това получавате допълнителна информация, включително за нивата на батериите на слушалките и кейса в случая с FreeBuds Pro. Освен това тук има ръководства, които показват някои полезни функционалности и как да ги ползвате.

Налична е и опция за обновление на софтуера, когато има нова версия. С приложението може да се управлява функцията за шумопотискане и да изпробвате това дали FreeBuds Pro пасват оптимално в ухото за оптимален резултат.

Добрата новина за потребителите избрали тези модели слушалки е, че Ai Life е налично и за iOS. Това улеснява процеса по свързване и достъпа до полезна информация и разбира се гореспоменатите функционалности.

С него можете да управлявате и други устройства от обширното портфолио на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *