А1 с намаления на смартфони, таблети и слушалки

А1 обявяват намаления в своя онлайн магазин на А1.bg от 12 до 28 февруари за редица устройства от портфолиото си. Специалните цени важат само при покупка онлайн и в комбинация с нов, или подновяване на съществуващ тарифен план от телекома.

Сред флагманите в кампанията са Samsung Galaxy Note20 Ultra и Huawei P40 Pro. При покупка с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL техните цени са намалени съответно с 10 и 15 процента, спрямо редовните. Другите модели от високия клас в разпродажбата са iPhone SE 2020 и Samsung Galaxy S20 FE.

Всички устройства, закупени от онлайн магазина, идват в комплект с аксесоар, като това включва дори и флагманите. iPhone 12 ще са в комплект с оригинален адаптер. Tова важи и за най-новия iPhone 12 Mini, който вече може да работи и с 5G мрежата на телекома.

Бюджетният Motorola Moto E7 идва с антибактериален почистващ спрей за екран, а това е и най-голяма отстъпка при покупка с А1 ONE Unlimited 2XL – цели 50% от редовната цена. Намалени са и цените на първия в света смартфон със селфи камера, вградена под дисплея – ZTE Axon 20 е с 20% по-евтин в случай че бъде закупен от онлайн магазина с тарифен план A1 ONE Unlimited 2XL. Този смартфон също идва в комплект с външна батерия ttec и безжични слушалки.

Apple AirPods Pro, Apple AirPods 2, както и FreeBuds 3i на Huawei се предлагат с отстъпка и до 20 на сто до края на февруари. Подобно на смартфоните, те също трябва да бъдат закупени в комбинация с тарифен план от А1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *