Нов прием за програмата с JavaScript на Телерик Академия

Телерик Академия обяви нов прием за програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript. Обучението е с 6-месечна продължителност, ще се проведе изцяло онлайн и е подходящо за наскоро завършили ученици, студенти и специалисти от други области без предишен опит в ИТ сектора. Кандидатстването е до 31 май, а от Академията осигуряват онлайн материали и организират безплатен курс, с който желаещите да придобият необходимите знания за приемния изпит. Кандидатстването става през сайта на Академията.

Кандидатите трябва да имат навършени 18 години и само базови познания по програмиране. Подаването на кандидатурата става онлайн чрез сайта на Академията – срокът за кандидатстване за безплатния подготвителен курс е 5 април и е валиден и за хората, които искат да се явят на ранния изпит на 7 април. С него могат да си гарантират място в програмата, а ако не са доволни резултата – могат да се явят на приемния изпит на 2 юни.

Програмата започва на 28 юни и е с продължителност 6 месеца – период, в който участниците преминават през над 440 часа интензивно онлайн обучение. С изцяло практически фокус и работа в малки групи (40-45 човека), курсистите работят под менторството на трейнъри на Телерик Академия, за да изградят реални приложения.

Трейнърите на Телерик Академия подкрепят курсистите до 12 месеца след края на обучението им. В това време предоставят помощ в процеса по търсене на работа чрез експертни насоки за изграждане на портфолио и CV, подготовка за интервюта, насоки за избор на най-доброто работно място, материали и стратегии за търсене на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *