VMware с ново решение за работен процес отвсякъде

VMware представя VMware Anywhere Workspace, решение, позволяващо на компаниите да създадат “по-качествено и безопасно” изживяване за служителите си независимо от локацията им. VMware Anywhere Workspace подпомага отдалечената работна сила и оптимизира комуникацията между служителя и ИТ отдела. Ето и част от ключовите параметри:

  • Управление на многокомпонентно работно преживяване, така че служителите могат да бъдат по-продуктивни. Те получават по-добър достъп от всяко устройство, на всяка локация, през всяка мрежа. Освен това се подобрява и качеството на ИТ услугите.
  • Подобрение на сигурността на крайните потребители и достъп до всяко приложение от всяко устройство. Zero Trust подходът се прилага както към връзката с мрежата, така и към крайното устройство.
  • Автоматизация на работното място: по този начин ИТ процесите са не само по-лесни, по-ефикасни, но и по-модерни. По този начин бизнесите могат да се фокусират върху търсените резултати, а не върху оперативни проблеми. Това се допълва с умното управление на работни процеси, спазване на стандарти и по-висока продуктивност.

VMware Anywhere Workspace обединява ползите на три решения: VMware Workspace ONE, VMware Carbon Black Cloud и VMware SASE комбинира SD-WAN възможности с подобрена защита на данните в облака

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *