Bang & Olufsen има нов безжичен говорител – Beolab 28

Bang & Olufsen представи нов безжичен говорител, Beolab 28. Той има тънък дизайн и включва субуфер базиран на персонализиран 6.5” високоговорител. Налична е голяма извивка за по-мощен и прецизен басов звук. Последната генерация Active Room Compensation технология на Bang & Olufsen адаптира баса към стаята. Използвани са още три 3” говорители с пълен обхват намиращи се отпред и от двете страни на продукта и 1” високочестотен говорител намиращ се в предната част за оптимално високочестотно качество, създаването на равномерна насоченост е възможно на всяка честота.

Интегрираният, насочен надолу субуфер усилва достатъчно басa, за да запълни дори по-големи стаи със звук без нуждата от добавянето на външни субуфери. Beolab 28 може да бъде монтиран на стена, като по този начин не заема пространство на пода.

Слушателите могат да използват Airplay 2 или Chromecast, апликацията на B&O и Bluetooth. В горната част има тъч потребителски интерфейс намиращ се в горната част на Beolab 28, който се осветява при доближаване благодарение на вградените сензори за близост и визуално кани потребителя да взаимодейства с продукта.

Налични са избор от алуминий с цвят естествено сребро, черен антрацит или бронзов тон и комбинирайте с покриватели от висококачествена плетена тъкан или солидно дърво. Плетените покриватели са достъпни в светъл дъб, дъб, пушен дъб или орех.

Beolab 28 включва завеси, които магически се отварят, когато говорителя е включен или се движат, когато звуковия лъч се коригира, индикирайки дали е в “тесен” или “широк” режим. Beolab 28 е проектиран в легендарната Фабрика 5 на Bang & Olufsen в Струер, Дания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *