Huawei Band 6 е достъпна в България

Най-новата фитнес гривна на Huawei – Band 6, вече е налична официално у нас в търговските мрежи на A1, Теленор, Техномаркет, Технолопис и партньорите на дистрибутора Polycomp, на препоръчителна цена от 119 лева. В края на месец май се очакват и в търговската мрежа на Зора.

Band 6 идва с обновен дизайн в две цветови схеми – Graphite Black и Sakura Pink, живот на батерията до 2 седмици, голям цветен AMOLED дисплей с диагонал 1.47 инча, и обогатени функции за следене на здравни и спортни параметри, сред които непрекъснат мониторинг на насищането на кръвта с кислород.

Band 6 е първият представител на серията Huawei Band с 1.47-инчов цветен FullView дисплей със съотношение екран към тяло от 64%. Моделът е с тегло от 18 грама, а конструкцията е полимерна с фибростъкло с фино покритие с метална текстура.

Това е и първата гривна на компанията, която позволява непрекъснато следене на насищането на кръвта с кислород (SpO2), както и алармиране при спадането му под определено ниво. Устройството следи още качеството на съня, нивото на стрес, менструалния цикъл на жените, както и пулса, като също може да алармира потребителя, ако пулсът в покой е прекалено висок или прекалено нисък.

По отношение на спортните активности се поддържат 96 режима за следене на тренировките и предоставяне на научен анализ с цел по-добър ефект от упражненията. През гривната можете да управлявате възпроизвеждането на музика и да включвате камерата на смартфона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *