Huawei дава награди в играта #Time4Memories

От 28 май 2021 до 6 юни 2021 Huawei отправя ново предизвикателство към своите последователи в социалните мрежи. С кампанията #Time4Memories всеки потребител на носими устройства на Huawei може да промени облика на часовника си на такъв, който да му напомня за безгрижните времена от детството.

За да се включите в играта е необходимо да имате смарт часовник с кръгъл циферблат и Huawei смартфон, да свалите циферблат, посветен на Деня на детето, от приложението Huawei Health или Huawei Themes и да го добавите на своя часовник. Как става това? Влизате в приложението Huawei Health (или Здраве) > Устройства > Циферблати > Влизате в секцията посветена на циферблати за Деня на детето с клик на първия банер “Time4Memories”.

След това всеки участник е необходимо да сподели снимка на своя нов циферблат като коментар в специалната тема на играта във Форума на Huawei заедно с кратко послание, в което да разкаже какви спомени му носи новият циферблат. Желаещите могат да участват в играта и през страницата на @huaweimobilebg в Instagram като споделят снимката и посланието с хаштаг #Time4Memories и таг @huaweimobilebg.

Победителите в играта ще получат безжичните слушалки с активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4i. Печелившите ще бъдат избрани на томболен принцип и ще бъдат обявени на 8 юни с коментар в същата публикация във форума или Instagram пост, с който участват в играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *