Samsung повдига завесата пред One UI Watch

Samsung представи днес в рамките на Mobile World Congress (MWC) новия One UI Watch. Новият интерфейс за улеснена работата между Galaxy Watch и смартфона. Samsung потвърди, че One UI Watch за Galaxy Watch ще се предлага в новата унифицирана платформа, създадена съвместно с Google. Samsung разкри, че предстоящият Galaxy Watch ще бъде първият, снабден с новата унифицирана платформа. One UI Watch ще дебютира на Unpacked събитието по-късно това лято.

Приложенията, които потребителят е инсталирал на смартфона, автоматично ще се изтеглят на смарт часовника. Ако потребителите са персонализирали приложението с часовник на телефона да показва часа в различни градове по света, това автоматично ще се отрази и на часовника. А ако блокират обаждания и съобщения от часовника си, те вече ще бъдат блокирани и на смартфона.

Новата унифицирана платформа ще предлага нови функции и интеграции с популярни приложения на трети страни, директно на Galaxy Watch.

Samsung ще представи подобрен дизайн на циферблата, а това ще улесни дизайнерите да създават нови визии за часовниците. По-късно тази година, дизайнерите на Android ще могат да разгърнат своята креативност и да разработят забавни нови дизайни, които ще бъдат добавени към непрекъснато нарастващата колекция от дигитални циферблати на Samsung.

Новият Galaxy Watch ще бъде първото устройство с One UI Watch и новата унифицирана платформа. Те ще бъдат представени на Unpacked събитието на Samsung по-късно това лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *