Вторият Huawei TechTalk идва с три ексклузивни оферти

Huawei проведе второто издание на предаването TechTalk. То идва с удвоен период от 48 часа и 4 партньора, от които продуктите в промоция могат да се закупят онлайн – Технополис, Техномаркет, Зора и Laptop.bg. Валидността на ексклузивните оферти е от 16 часа на 30 юни до 16 часа на 2 юли.

В случая промоциите са на часовника Watch Fit, Bluetooth слушалките FreeBuds Pro и таблета MatePad T10. MatePad T10 предлага екран с диагонал от 9.7 инча, с фокус върху грижата за здравето, режим Eye Comfort за намаляване на синята светлина, тъмен режим и режим eBook. Предлага още родителски контрол и функцията Kids Corner и мощна батерия с капацитет от 5100mAh. Вместо за 249 лева, в обявените 48 часа MatePad T10 може да бъде закупен онлайн на цена от 199 лева от следните линкове:

Huawei Watch Fit e смарт часовник с тегло от едва 34 грама и голям 1.64-инчов правоъгълен AMOLED HD дисплей, на който потребителите могат да гледат 12 разнообразни тренировъчни програми, изпълнявани от анимиран аватар. При обичайно използване животът на батерията му е до 10 дни. Предлага се в три цвята – Mint Green, Sakura Pink и Black, като може да се персонализира допълнително чрез смяна на над 130 дисплея, налични в Huawei Watch Face Store, или като сами зададете фон на база на снимка от собствения фотоалбум на смартфона ви. До 16 часа на 2 юли Watch Fit може да се закупи с отстъпка от 30 лева, т.е. на цена от 129 лева. Офертата важи само онлайн от сайтовете на Технополис, Техномаркет и Laptop.bg.

FreeBuds Pro са TWS (True Wireless Stereo) Bluetooth слушалки с in-ear дизайн и интелигентно динамично шумопотискане. Те имат рейтинг на шумопотискане от 40 dB и могат да идентифицират околния шум и автоматично да превключват между три профила – General, Cosy и Ultimate. От 16 часа на 30 юни до 16 часа на 2 юли можете да закупите FreeBuds Pro онлайн за 229 лева вместо 299 лева от сайтовете на Технополис, Техномаркет, Зора и Laptop.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *