Смарт устройства с до 30% отстъпка през месеца на ученика от Теленор България

Теленор България има специална оферта по случай очаквания първен учебен ден. Тя включва до 30% по-ниска цена на разнообразни устройства и сматджаджи през целия септември.

От днес до края на месеца, във всички магазини на Теленор, както и онлайн, потребителите могат да открият iPhone 12 Pro с до 200 лева отстъпка и iPhone 12 Mini с до 100 лева отстъпка от цената в брой или на лизинг. Само в онлайн магазина на Теленор са налични и iPhone 12 и iPhone 12 Pro Max с до 150 лева отстъпка от цената в брой. Apple феновете ще могат да закупят и слушалките AirPods 2nd Gen с 40 лева отстъпка.

Със значително намалени цени през септември ще се продават още над 10 устройства от брандовете Samsung, Xiaomi, Nokia, TCL и други. Така например, Xiaomi Redmi 9T 64GB ще бъде предлаган на цена 4,99 с тарифен план Тотал+ 36,99. Отстъпка ще има и при различни модели таблети и смарт аксесоари, включително таблетът Huawei Mediapad T10 на цена от 2,99 на месец с план Интернет+ 25,99 и спортният часовник Fitbit Versa 2, който клиентите на Теленор ще могат да намерят на атрактивната цена от 10,59 на месец.

До края на септември Теленор ще зарадва родители и деца и специална онлайн оферта при покупката на всички MyKi устройства с план Junior 12.99. Клиентите могат да вземат в комплект с тях и слушалки, избирайки между два цвята – син и розов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *