До 19 септември iPhone 11 със 150 лева отстъпка от Теленор

Споделете публикацията:

Теленор предлага на своите клиенти специална онлайн оферта при покупка на iPhone 11 64GB. От 6 до 19 септември смартфонът може да бъде закупен със 150 лева отстъпка от цената в брой с промокод ONLINE150. Офертата е валидна само при поръчка на устройството с абонаментен план Тотал+ или Тотал Макс и при заплащане в брой.

Всяка седмица клиентите на оператора могат да се възползват от отстъпка при онлайн покупка в брой на различни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор.

Онлайн магазинът на оператора актуализира седмичните предложения в понеделник, като този път клиентите ще могат да закупят устройството в рамките на следващите две седмици, възползвайки се от атрактивна отстъпка и да го получат до всяка точка в страната с безплатна доставка от Теленор.

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.