Софтуерни предприемачи представят визията си за бъдещето на работата на конференция в София

Какво е бъдещето на работната среда, как служителите постепенно преминават в центъра на вниманието и как тяхното качество на живот и щастие се приоритизира – това ще са част от темите, които ще засегне безплатната технологична конференция “Бъдещето на работата”. Събитието ще се проведе на 29 септември от 18:30 ч. в кино Кабана, гр. София. Организатор е българската технологична компания Motion Software, чийто рожден ден е и повод за ежегодната конференция.

Важен акцент в дискусиите ще бъде промяната към хибриден работен модел, фокусиран върху служителите, който е застъпен в дейността на Motion Software още от самото ѝ създаване през 2015 година. От тогава служителите на софтуерната фирма са свободни да работят откъдето и когато пожелаят, а тяхното развитие, интереси и желания са сред приоритетите ѝ.

Говорители на предстоящата конференция ще бъдат Георги Иванов (Noble Hire), Вероника Начева (Motion Software) и Кирил Ганчев (ST6). Събитието ще е със свободен вход и след предварителна регистрация, която е достъпна тук.

Междувременно основателят и изпълнителен директор на компанията Христо Пеев стана част от стартиралата наскоро кариерна програма SoftUni Bootcamp. Той, заедно с главния технологичен директор Елиан Куртенков и старши програмиста Ивайло Папазов, са сред почетните ментори на инициативата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *