Logitech MX Keys Mini – нова безжична минималистична клавиатура

Logitech представи новите безжични и компактни клавиатури MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac. Моделът включва най-добрите функции на пълноразмерната MX Keys в минималистична безжична клавиатура.

MX Keys Mini е снабдена с Perfect Stroke, най-добрата немеханична технология за писане на Logitech. Минималистичния форм-фактор води до изравняване на вашите рамене и позволява да позиционирате мишката по-близо до клавиатурата за по-малко пресягане с ръката, което води до постигане на по-добра поза и подобрена ергономия.

Сферично вдлъбнатите клавиши позволяват бързо и точно писане. Премахнат е цифровият блок. Повишената стабилност на клавишите намалява шума, докато същевременно оптимизира отзивчивостта, а тактилното насочване на ръката прави ориентирането на пръстите лесно за непрекъсната работа.

Три нови функции, предназначени да оптимизират работното преживяване посредством софтуера Logitech Options, са налични в MX Keys Mini: клавиш за диктуване (възможност на Windows и macOS, налична в определени страни), клавиш за заглушаване/включване на микрофона и емоджи клавиш.

MX Keys Mini предлага бързо USB-C зареждане и се свързва лесно с до три безжични устройства посредством Bluetooth Low Energy. Тя е съвместима с Windows, Chrome, Linux и Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth и Logi Bolt USB приемника. MX Keys Mini за Mac е оптимизирана за macOS, iOS и iPadOS. MX Keys Mini се предлага в три цвят – розово, бледо сиво и графитено.

Някои от пластмасовите части на MX Keys Mini са произведени от рециклирана пластмаса (PCR) — 30 процента за графитената и 12 процента за бледосивата и розовата. Картонената опаковка на MX Keys Mini е произведена с материали от FSC -сертифицирани гори, което отразява посвещението на Logitech да подкрепя отговорното управление на световния горски фонд.

Препоръчителната цена за MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac е 219,99 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *