През есента Digital Scouts идва с още повече награди и изненади

След успеха на лятното издание на кампанията “Дигитални скаути: Знаеш, преди да скролваш”, сега от Теленор България стартират и есенното ѝ продължение, което ще помогне на деца и младежи от цялата страна по любопитен и забавен начин да научат повече за това как да бъдат сигурни и защитени онлайн. Ексклузивно на 30 и 31 октомври вълнуващото приключение отново ще зарадва всички малки и пораснали дигитални скаути с още повече и по-интересни загадки, активности и изненади.

През последните две онлайн издания на инициативата близо 40 000 деца и тийнейджъри от цялата страна взеха участие в играта, като преминаха през серия от въпроси и ситуации, посветени на безопасното онлайн поведение. Есенното издание на инициативата отново ще „изпита“ и подобри знанията им, като на 30 и 31 октомври всички деца и младежи, които искат да проверят познанията си за онлайн безопасността, ще могат да разрешат по 15 загадки на ден. Усъвършенстваната механика дава възможност на най-бързите и точни дигитални скаути да си спечелят и допълнителни, сигурни награди, като попаднат в Топ 10 на най-добрите участници в приложението. Всички, които завършат успешно играта, участват и за една от 100 награди, които ще бъдат раздадени чрез томбола след края на играта. Приложението е достъпно напълно безплатно в двата онлайн магазина Google Play и App Store, а всички, които вече са го свалили, могат да следят за ъпдейта, който ще им напомни кога е време отново да се впуснат в дигиталното приключение.

Операторът продължава своята отговорна мисия да обучава деца и младежи на онлайн безопасност, като ги провокира посредством интерактивна онлайн игра да научат повече за това как да се защитят от опасностите, които могат да срещнат в мрежата. Чрез приложението Digital Scouts, което е специално разработено от Теленор България в подкрепа образование на младите хора в страната за онлайн безопасността, те ще се научат как правилно да реагират и да се справят с различни ситуации като онлайн тормоз, кражба на онлайн самоличност, пароли и сигурност в онлайн пространството и много други рискове на дигиталния свят, в които могат да попаднат ежедневно.

За още по-вълнуващото преживяване, есенното издание на Digital Scouts ще срещне участниците и с някои от най-популярните лица и инфлуенсъри у нас, които също застават зад каузата на Теленор за безопасен интернет и подкрепят активностите на оператора да изгради сигурно онлайн пространство за всички свои клиенти. Сред тях са момчетата от Анди Студио, Дамян Диамандиев от Haha.bg, Емил Конрад, певицата Дара и още.

Повече информация за предстоящите активности около Digital Scouts, както и пълните правила за участие вижте на сайта на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *