Новият саундбар на LG достига и до България

От идния месец у нас ще се предлага един от най-новите звукови продукти на LG, Sound Bar Éclair (QP5). Саундбар системата използва нисковибрационен събуфер и предлага 3.1.2-канален звук с Dolby Atmos.

Според компанията това е най-малкият саундбар с Dolby Atmos, като изчистеният му и стилен дизайн го правят подходящ за позициониране в разнообразни интериорни решение. Той използва технология AI Sound Pro и решения на Meridian.

Двупосочният субуфер на LG Eclair QP5 минимизира вибрациите при всякакъв обем. В основата на модела е процесор Alpha 9 AI с изкуствен интелект от 2021 г. Споделянето на режима на звука на телевизора позволява на LG Eclair QP5 да използва неговата процесорна мощност и AI Sound Pro. Системата използва и подобрен алгоритъм, който идентифицира гласове, ефекти и честоти, за да оптимизира звука по жанр.

Продуктите са произведени от рециклирана пластмаса, плат и опаковки. Вътрешната опаковка е съставена от рециклирана формована целулоза, която е екологична алтернатива на стиропора и пластмасовите торбички. Тъканите, използвани за направата на саундбар системата от LG, са полиестерен плат от пластмасови бутилки. В резултат, за производството на LG Eclair QP5 бива предприет изцяло нов екологичен подход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *