Huawei nova 9 е голямата награда в локалното издание на NEXT-IMAGE Awards 2021

След европейската премиера на HUAWEI nova 9 на 21 октомври във Виена, Huawei Consumer Business Group в България обявява и голямата награда в тазгодишното локално издание на фотографския конкурс NEXT-IMAGE Awards 2021, а именно най-новият смартфон на компанията HUAWEI nova 9.

Локалното издание на конкурса NEXT-IMAGE Awards 2021 е отворено за участие до 30 ноември 2021, а самото участие е изключително просто. Трябва само да публикувате снимка, заснета с Huawei смартфон, в собствения си Instagram профил, да тагнете страницата на Huawei Mobile за България (https://www.instagram.com/huaweimobilebg/) с @huaweimobilebg, и да използвате хаштаг #HuaweiNextImage.

Локалната версия на конкурса е само за снимки, но nova 9 дава богати възможности за експериментиране и с различни видео режими, а със заснетите видеа можете да участвате в глобалното издание (https://gallery.consumer.huawei.com/), което предлага и големи парични награди.

Ново издание на фотографския конкурс HUAWEI NEXT-IMAGE Awards

Освен HUAWEI nova 9, локалният конкурс дава възможност да спечелите още две атрактивни награди – първия таблет у нас, базиран на HarmonyOS – Huawei MatePad 11, с честота на опресняване на екрана от 120Hz, в комплект с магнитна клавиатура и писалка, и безжичните open-fit TWS слушалки Huawei FreeBuds 4, отличаващи се с активно адаптивно шумопотискане и Hi-Res Audio звук.

Победителите ще бъдат обявени на 15 декември в социалните канали на Huawei Mobile BG и определени от жури в състав Лиу Ганг – Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, маркетинг директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, модният фотограф Костадин Кръстев-Кокои уеб продуцента, режисьор и влогър Крис Захариев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *