Коледни онлайн отстъпки от Теленор

Теленор обяви специални онлайн празнични декемврийски промоции. Само в онлайн магазина на оператора до 10 януари 2022 г. избрани цветове смартфони и аксесоари могат да бъдат закупени със специални отстъпки. Офертата за смартфоните е валидна с план Тотал Макс 36.99 и по-висок.

Ревю: Apple iPhone 12 mini

Сред офертите са бюджетните Samsung Galaxy A22 5G и Redmi 10, отличното попълнение в средния клас realme 8 5G и миналогодишния компактен модел на Apple iPhone 12 mini. iPhone 12 mini е доста интересен модел, който на първо място е изключително компактен на фона на повечето от останалите модели на пазара. Въпреки това обаче той предлага висока производителност, качествен екран и камера, която се справя добре при редица условия. Разбира се тук е използвана софтуерната платформа на Apple, която или ви допада или не.

При аксесоарите са включени 2-ро поколение Apple AirPods и Huawei FreeBuds 4i безжични слушалки, както и редица часовници, сред които Galaxy Watch4 и Mi Watch Lite. Впечатленията ни от Huawei FreeBuds 4i са положителни. Това което ги прави особено добро попадение е ниската цена за предлаганите функционалности, включително активна технология за шумопотискане, която ви позволява да се изолирате от околните звуци. Освен това издръжливостта на батериите е на висота и можете да разчитате на дълги часове плейбек и разговори.

Ревю: Huawei FreeBuds 4i

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *