Vivacom дава достъп до всички канали и Видеотека на своите ТВ клиенти за Коледа

Vivacom ще отключи всички ТВ канали и Видеотека за всички свои ТВ клиенти в празничния сезон. В това число влиза и премиум съдържанието, предлагано от компанията, а именно спортните допълнителни пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus, а също така и най-доброто от света на киното с допълнителния пакет HBO&Cinemax в комбинация с HBO On Demand.

Клиентите на телекома, които са абонирани за най-високия пакет с включено цялото съдържание ще получат специална видеотека PREMIUM подарък. Тя включва селекция от хитови филми и сериали, които ще са достъпни единствено за тях. Сред включените заглавия са екшънът „Газ до дупка“ със Скот Инстууд, романтиката „С дъх на канела“ с Чанинг Тейтъм, българските сериали „Пътят на честта“ с Ивайло Захариев, Силвия Петкова и Орлин Павлов и „Господин Хикс и морето“ с Калин Врачански и други.

Коледната телевизионна кампания на телекома ще е налична от 20.12.2021 г. до 05.01.2021 г. Освен това през този период желаещите да се включат към изживяването ЕON ще могат да го направят срещу такса от един лев за първите до 4 месеца при заявка в магазин и до 6 месеца за поръчка онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *