JBL с нови портативни колонки със светлинни ефекти

Споделете публикацията:

JBL представи три нови портативни говорителя, Pulse 5 и PartyBox Encore с вградени светлинни ефекти и BoomBox 3 с фокус върху ниските тонове. JBL Pulse 5 има прахо- и водоустойчива конструкция (IP67) и е с цена 249 евро. Той разчита на Bluetooth 5.3 и пресъздава 360-градусов звук, до 12 часа с един заряд.

Светлинните ефекти се управляват през приложението JBL Portable и могат да работят дори да не се възпроизвежда музика. Говорителят може да се свърже с други JBL PartyBoost съвместими модели за по-силен звук и по-динамично осветление.

JBL PartyBox Encore е с мощност 100W и цена 349 евро, а от компанията го определят като компактен парти говорител. Моделът дори има безжичен микрофон, а както вече стана ясно са налични и светлинни ефекти. С един заряд на батерията се предоставя до 10 часа възпроизвеждане през Bluetooth 5.1.

Колонката може да се използва и чрез кабел, като има и бутони за управление на светлинния ефект, микрофона и нивата на звука. Възможно е и пренасянето ѝ чрез включените дръжки. Наличието на сертификация IPX4 го прави издръжлив на изпръскване.

Третото ново попълнение е Boombox 3 с цена 549 евро, който няма светлинни ефекти, но включва събуфър, два говорителя за средни и два стандартни. Системата предлага плейбек до 24 часа с един заряд. Според JBL Boombox 3 може да предостави по-дълбоки баси спрямо предшествениците си, включително и значителна чистота на звука. Сред останалите параметри са още сертификация IP67, Bluetooth 5.3 и опция за зареждане на устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.