Motorola edge 30 Pro вече и в България

От скоро в България е достъпен новият флагман на Motorola – edge 30 pro, който очаквано предлага производителност и възможности от най-висок клас. Моделът е с цена в свободна продажба 1550 лв. и може да бъде закупен и през сайта на компанията.

Устройството има редица черти, с който може да ви допадне, а сред тях е и основната камера. Тя включва множество възможности, включително чрез качествения си главен сензор (50MP), но и за ултраширокоъгълни снимки (50MP) и за изключително близки планове, в режим макро. Налична е и система с изкуствен интелект (AI), за по-добри резултати.

За любителите на видео съдържание, еdge 30 Pro разполага и с 8К резолюция, която пресъздава по-реалистични цветове и звук. Впечатляващо е използването на 60-мегапиксеова селфи камера, което означава, че можете да разчитате на висококачествени кадри.

Новият еdge е оборудван с 6,7-инчовия Max Vision OLED дисплей с поддръжка за над милиард нюанса на цветове. Звуковата система включва технология Dolby Atmos и два стерео високоговорителя. Моделът разполага с технологията Snapdragon Sound, която премахва разликата в звука между безжични и кабелни слушалки.

За бърза работа се разчита на флагманския чипсет Snapdragon 8 Gen 1, която е ненадмината при платформата Android. Батерията е с капацитет 4800 mAh и предлага издръжливост за цял ден. Поддържа се и технологията за бързо зареждане TurboPower, която осигурява над 50% заряд за 15 минути.

Motorola еdge 30 Pro е с опция за избор от два цвята – космическо синьо и перлено бяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *