ADATA отбелязва 21-вия си рожден ден

ADATA ще бъде домакин на две виртуални събития, с които ще отбележи своя двадесет и първи рожден ден чрез интерактивно изживяване във виртуална вселена – MERAVERSE.

Първото виртуално събитие съвпада с 21-вия рожден ден на ADATA, известен като ADATA Day. Събитието ще включва парти зона, където посетителите могат да играят игри и да спечелят награди, като освен това се възползват от специалните оферти за продукти на ADATA и XPG. Наградите включват лаптопи XPG XENIA, устройства за съхранение ADATA, лимитирани аксесоари XPG Mera, подаръчни карти от Amazon и много други.

Второто виртуално събитие ще покаже най-новите продукти на ADATA и XPG чрез 3D модели и анимация и ще бъде водено от посланика на марката XPG, MERA. Посетителите ще могат да се разхождат свободно със 720-градусово зрително поле вътре в MERAVERSE и да изследват най-новите продукти.

Събитието също така ще постави на виртуален дисплей две лимитирани серии устройства – ACE DDR5 6400 и LEGEND 850, чиято визия е дело на немския дизайнер на модели Mister Fred, които ще бъдат произведени в ограничени количества от 500 бр.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *