Huawei показва възможностите на AppGallery на конференцията за игри Nordic Game

Huawei продължава участието си на международни събития с Nordic Game, изложение и търговска конференция, посветени на гейминг индустрията в Северна и Централна и Източна Европа.

По време на събитието компанията ще демонстрира възможностите, които AppGallery предоставя на разработчиците на игри. Компанията кани разработчици на игри и гейминг студия да се срещнат с екипа на Huawei по време на събитието. Фокусът на тези срещи ще бъде как AppGallery и разрастващият се GameCenter на Huawei могат да предоставят нови възможности за разширяване на своята потребителска база.

Някои от водещите световни разработчици на съдържание в сектора сега достигат 580 милиона активни потребители на платформата в световен мащаб (45 милиона в Европа, +7% на годишна база) с нови и вече съществуващи приложения за игри.

По време на Nordic Game, Huawei, който е платинен спонсор на събитието, ще се включи в още няколко ключови дейности:

• Д-р Хайме Гонзало, вицепрезидент на Huawei Consumer Mobile Services, ще бъде част от гостите на конференцията, изнасяйки презентация за ефективните начини за маркетиране на игри в AppGallery, включваща примери за реални успехи на популярни компании.
• Huawei също ще приветства на сцената Outfit7, глобален разработчик на игри, който стои зад всепризнатата серия Talking Tom & Friends и нейната дългоочаквана RPG Mythic Legends, за да очертае опита и работата си с AppGallery след присъединяването им към платформата.
• На своя щанд (10B) специализираният екип на Huawei ще предостави на всички присъстващи информация за възможностите за растеж, ползите от Huawei Ads за игри и подробности за това как Huawei улеснява разработчиците чрез ясна и техническа интеграция.
• Huawei спонсорира и категорията Best Nordic Game of the Year – като част от Nordic Game Awards (19 май от 19:00 ч.).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *