Panasonic с първото модулно технологично решение за мъжка грижа

Panasonic представи първата в света модулна система за персонална грижа за мъже – Multishape. В случая става дума за една мултифункционална основа, към която могат да бъдат прокачани различни аксесоари, за подстригване, бръснене, подкъсяване на коса и миене на зъби.

Основата включва презареждаща се батерия, което означава, че няма нужда от постоянна връзка с кабел. Освен това модулният дизайн дава възможност за избор само на добавките, които са нужни на конкретния потребител. Наличен е и удобен калъф за съхранение и пренасяне на основата и аксесоарите.

Какви са добавящите се модули?

  • Тример за брада и коса – до 0.5 мм със специализирано острие, като дължината се настройва до 20 мм и има допълнителни добавки за използване под душа
  • Тример за брада, коса и тяло – с по-широко острие и настройка между 0.5 мм и 30 мм, тук също има водоустойчивост
  • Бръснач с три остриета
  • Тример за нос, уши и лице
  • Електрическа четка за зъби – използва вибрационна технология и има два типа глави

Модулната система означава, че няма да имате нужда от различни зарядни за отделните устройства. Тук е необходимо само едно зарядно и само един уред с добавки, които са лесни за замяна. Multishape е с минималистичен дизайн и е лесен за пренасяне. Използвани са остриета от японска неръждаема стомана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *