Телерик Академия с прием за обучение на продуктови мениджъри

Телерик Академия обяви нов прием в програмата за подготовка на продуктови мениджъри за софтуерния сектор – Telerik Academy Upskill Product Management. Единственото издание за 2022 г. на обучението стартира през септември и ще се провежда 2 пъти седмично в онлайн формат, а приемът е отворен до 7 август.

Програмата е подходяща както за индивидуални участници, така и за компании, които искат да надградят уменията на служителите си директно от експерти с опит в извеждането на софтуерни продукти и услуги от концепция до успешна пазарна премиера. Лекторите и менторите в 3-месечното обучение са професионалисти с богат опит в утвърдени софтуерни компании у нас и глобално, както и експерти, част от динамичната стартъп екосистема в България.

Кандидатстване и прием

Приемът в новото издание на програмата Upskill Product Management продължава до 7 август и включва подаване на кандидатура и CV на сайта на Телерик Академия. Следващата стъпка в процеса е преминаването през онлайн тест по основи на продуктовия мениджмънт. Одобрените кандидати ще започнат своята подготовка за продуктови мениджъри за ИТ сектора от 7 септември 2022 г.

Обучението е подходящо за специалисти от сфери като бизнес анализ, мениджмънт, маркетинг и софтуерно инженерство, които искат да сменят професията си, както и продуктови мениджъри, които искат да надградят уменията си. Програмата е валидирана от водещи софтуерни компании и участниците в нея изграждат умения в среда, близка до реалната. Това я прави подходяща и за компании, които искат да инвестират в служителите си, за да бъдат релевантни към нуждите на бизнеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *