Какво предлага Telegram Premium?

Telegram вече има и Premium абонамент, който е с месечна такса от 10.99 лв. Дебютът му идва с анонса на компанията, че платформата има над 700 милиона активни потребители месечно. С новата абонамента услуга потребителите имат достъп до редица ексклузивни функционалности в чат приложението.

Започваме с възможността за качване и споделяне на файлове с размер до 4GB спрямо 2GB за стандартните акаунти. Освен това няма да има ограничение при скоростите за изтегляне, като това изглежда ще зависи от възможностите на мрежата.

Telegram Premium дава още опция за следване на до 1000 канала, създаване на до 20 чат папки четвърти акаунт в приложението. Освен това ще е възможно закачането на 10 чата в основния лист и запазване на до 10 любими стикера.

Други добавки са превръщането на гласови съобщения в текст, достъп до премиум стикери с анимации на цял екран и 10 нови емоджита. Добавени са още инструменти за управление на чатовете, анимирани профилни снимки и специална значка. Освен това ще бъдат премахнати и рекламите в някои публични канали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *