Да свикнем с новите нива на чист въздух

Вече е лято и климатиците ни влизат все по-често в употреба през горещите дни. Означава ли това обаче, че трябва да забравим за грижата за въздуха около нас? Въпреки че за мръсния въздух се замисляме най-вече през зимата, това не означава, че през топлите сезони количеството на фините прахови частици у дома намалява значително.. Голяма част от замърсяването идва имено от тях, а те могат да дойдат от ежедневните ни дейности вътре – от текстила, от домашните любимци, от прахта, дори от кожата ни.

А колко би било страхотно, ако климътикът ни има и функцията за пречистване на въздуха? Новите модели климатици от LG – LG AP12RK, LG AC12BK и LG DC12RK LG са усъвършенствани с подобрената система за пречистване AirCare Complete System, която може да филтрира 99.99% от бактериите, ултра финия прах, микроорганизми и замърсявания на въздуха с големина под 1μm (PM 1.0). Климатиците включително са разработени и с алергенен филтър, за най-чувствителните си на прахови частици потребители. Те успешно премахват носещите се във въздуха частици, които причиняват алергии. Освен това, за максимална чистота на въздуха, който минава през него, климатиците разполагат и с функцията за вътрешно самопочистване чрез смарт режим, който автоматично задава вътрешно изсушваване.

С новите модели климатици от LG можем да погледнем чистотата на въздуха и в по-голям мащаб. Климатиците от 2022 охлаждат значително по-бързо, което ги прави и много по-енергийно ефективни и продължава политиката на LG за опазване на околната среда. Тази по-голяма ефективност е благодарение на Dual Inverter Compressor™ технологията на LG, с която са оборудвани климатиците. Тя отстранява проблема с шума и поддържа желаната температура, като спестява енергия, има по-дълъг живот и осигурява икономично и безшумно охлаждане и отопление. Благодарение на ефективността на технологията, новите модели са по-бързи, по-ефективни, по-издръжливи и тихи, осигурявайки максимален комфорт при охлаждането.

Не на последно място за LG при разработването на техните продукти са и дизайнът и потребителското изживяване. Климатиците се предлагат в бяло, бежаво и черно, а като добавим и луксозния огледален вариант, опциите за избор наистина стават едни от най-богатите на пазара. Що се отнася до удобството, всички нови модели са съвместими с приложението LG ThinQ ™ – добре известното приложение на LG, през което потребителите могат да управляват интелигентните си устройства. През него климатикът може да се управлява от дистанция лесно и удобно, което спестява допълнително време и енергия на потребителя. Климатиците идват и с 5 години пълна гаранция – за да сте спокойни за качеството.

Разгледайте новите модели климатици на LG на https://www.lg.com/bg/klimatichna-tehnika.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *