Huawei FreeBuds Pro 2 са създадени в партньорство с Devialet

На провелата се миналата седмица официална премиера, Huawei представи FreeBuds Pro 2, ново поколение акустични TWS слушалки, които предлагат подобрено аудио изживяване. Цената им в международен план е 200 евро. Те са базирани на Ultra-hearing True Sound Dual Driver звукова система, която интелигентно координира два говорителя като прави така, че те да работят в синхрон.

Използвана е планарна диафрагма, характерна за слушалките от висок клас, за възпроизвеждане на прецизни високи тонове, както и динамичен драйвер с четири магнита за средни и по-ниски честоти, за по-силни басове. Резултатът е широк диапазон, от 14Hz до 48kHz.

Благодарение на технологията Triple Adaptive EQ, FreeBuds Pro 2 може автоматично да настройва звука според структурата на ушния канал. В съчетание с LDAC кодек, звукът с ултра висока разделителна способност е допълнително оптимизиран, а има и сертификации HWA и Hi-Res Audio Wireless Certification.

Слушалките са разработени съвместно с Devialet, като включват и активно шумопотискане Triple Mic ANC. Дори при полети, Intelligent Dynamic ANC 2.0 елиминира шумовете от двигателите на самолета. Pure Voice, на HUAWEI FreeBuds Pro 2 осигурява ясни, тихи разговори и се основава на система за потискане на шума от 4 микрофона, комбинирана с ексклузивен за Huawei DNN алгоритъм.

Разполагайки с нов, ветроустойчив дизайн, те могат ефективно да намалят шума от вятъра. FreeBuds Pro 2 се свързват и едновременно с две устройства за автоматично превключване на разговори.

Audio Connection Center позволява на потребителите да видят последните 10 устройства, свързани към слушалките, за лесно превключване между множество устройства. С включен ANC, можете да постигнете до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане. С изключен ANC можете да се насладите на 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане. Моделът е снабден с IP54 устойчивост на водни пръски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *