Какво предлага достъпният Motorola moto g62

Наскоро Motorola представи най-новото си попълнение в серията смартфони moto g, а именно moto G62 с чиито основни параметри вече ви запознахме. От компанията споделят, че устройството може да се превърне в полезен спътник в летните пътешествия.

Това е така заради ултраширокия 6.5‘‘ Full HD+ дисплей, с който можете да преживеете отново незабравими моменти от миналото, докато гледате снимки и видеа с високо качество. Със специалния си щадящ очите дисплей вече няма нужда да се притеснявате, че очите ви ще се уморят докато се наслаждавате на любимите си игри, филми или друго съдържание, а високата честота на опресняване от 120 Hz гарантира, че ще можете да го правите без прекъсване.

Потапянето в изживяването става пълно благодарение на многоизмерното аудио от Dolby Atmos, което чрез двойните си стерео високоговорители, предоставя изключително наситен звук, с подобрен бас и по-чисти вокали. Моделът предлага и 5G свързаност за бързи скорости на трансфер през мобилна мрежа.

moto G62 има и тройна камера с 50MP сензор и 8MP с широкоъгълен обектив. Камерата е оборудвана с технологията Quad Pixel, която осигурява по-голяма чувствителност при слаба светлина. Има и опцията Dual Capture за едновременно снимане с основната и селфи камери.

Осигурена е и издръжливост за целия ден с батерия с капацитет 5000 mAh, а корпусът има водоотблъскващо покритие, което ще го предпази от случайни изпръсквания. Освен това всички устройства на компанията са защитени с ThinkShield, а moto G62 се предлага и в Business Edition, предназначена за корпоративни клиенти, с допълнителен защитен софтуер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *