Нова продуктова гама 4K телевизори от Panasonic – LX600/LX650

Panasonic представи два нови модела телевизори 4K Ultra HD LED телевизори – LX650 и LX600. LX650 е устройство с Android TV, докато LX600 е базиран на популярната Linux платформа.

И двата модела са оборудвани с Doby Vision и 4K Ultra HD, като поддържат популярните HDR (High Dynamic Range) формати за висок динамичен диапазон – HDR10, Dolby Vision и HLG. Освен това те са оборудвани със звукова технология Dolby Atmos. LX600 също така добавя собствена технология на Panasonic за обработка на съраунд звук.

Налични са набор от стрийминг услуги, които изискват абонамент, Disney+, Netflix и Amazon Prime Video. Освен това има и множество приложения с Android TV. И двата модела са оборудвани с HDMI 2.1 вход и автоматичен режим с ниска латентност (ALLM) за гладка игра без забавяне.

LX650 и LX600 идват и с 3 HDMI входа за свързване на Blu-ray плейъри, ТВ рекордери, игрови конзоли и други. Предвиден е цифров оптичен изход за свързване към саундбар система и други аудио устройства. Освен това има и изход за слушалки, а LX650 притежават и Bluetooth свързаност.

И двата нови телевизора на Panasonic се предлагат с 4 различни размера на екрана, 65”, 55”, 50” и 43”. LX650 и LX600 имат класически централни пиедестални поставки. Разбира се, всеки телевизор може да бъде монтиран и на стена. LX650 се отличава с премиум покритие, елегантен екран без рамка и тънка стойка, което позволява лесно добавяне на саундбар система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *