Старт на продажбите в България на Huawei FreeBuds Pro 2

Новото поколение TWS слушалки Huawei FreeBuds Pro 2, разработени в партньорство с Devialet, вече се предлагат на българския пазар в цветовете бял и Silver Frost, на препоръчителна цена от 399 лева. Те са налични от Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Поликомп, и се очакват скоро и в A1 и Техномаркет.

Моделът е базиран на Ultra-hearing True Sound Dual Driver звукова система, която интелигентно координира два драйвера в синхрон за отлично изпълнение. Планарната диафрагма, характерна за слушалките от висок клас, спомага за възпроизвеждане на ярки и прецизни високи тонове, а динамичният драйвер с четири магнита – за по-добри средни и по-ниски честоти. Резултатът е широк диапазон, от 14Hz до 48kHz, предаващ точно звуковите детайли.

Ревю: Huawei FreeBuds Pro 2

Освен това те предлагат усъвършенствано активно шумопотискане, благодарение на новата Triple Mic ANC система. По време на телефонни разговори, FreeBuds Pro 2 разграничават коректно човешкия глас и осигуряват изключителна чистота и комфорт, както при гласови, така и при видео разговори, независимо от мястото на провеждането им.

FreeBuds Pro 2 имат IP54 устойчивост на водни пръски и предлагат връзка с две устройства за автоматично превключване на разговори. Функцията работи с устройства от Huawei екосистемата, включително смартфон, таблет, компютър и часовник, както и със смарт системите Android, iOS и Windows. Новите слушалки предлагат живот на батерията до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане, с включено активно шумопискане, и до 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане, при изключено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *